Leonie fotograaf
zwangerschapshoot groningen

Wanneer is het beste moment voor een Zwangerschapsshoot?

Gefeliciteerd, mama-to-be! Je bent in verwachting van een klein wondertje en wilt deze magische tijd vastleggen met een zwangerschapsshoot. Maar wanneer is eigenlijk het beste moment om voor de camera te stralen? Geen zorgen, we hebben het antwoord voor je! In dit spontane, vrolijke en luchtige blog gaan we op zoek naar het ideale moment voor een zwangerschapsshoot. Dus pak een kopje thee, leun achterover en ontdek wanneer je jouw babybuik het beste kunt laten vereeuwigen.

Het beste moment voor een zwangerschapsshoot:

Het beste moment is rond de 30-34 weken van je zwangerschap. Tijdens deze fase voel je je nog redelijk fit en is je buik mooi zichtbaar. Ook wel prettig, je bent nog redelijk mobiel om naar de fotoshoot locatie toe te gaan en de pose tips van de fotograaf aan te houden.

Wanneer je de shoot in week 30/31 gepland hebt, dan heb je nog een beetje speling mocht het weer tegenzitten, of je door andere redenen de fotoshoot toch nog moet verplaatsen.

In een latere week de zwangerschapsfotoshoot nog plannen?

Nader je de laatste weken van je zwangerschap? Geen zorgen, je kunt nog steeds een geweldige zwangerschapsshoot hebben! Tussen de 36e en 38e week krijg je de kans om je babybuik te vieren voordat de grote dag aanbreekt. Je kunt dit moment vastleggen met een vleugje speelsheid, en je baby de kans geven om een laatste dansje in je buik te maken. Trek iets aan waarin je je comfortabel voelt, maar dat je ook een beetje laat stralen. Het is tijd om de laatste loodjes te vieren!

Met hoeveel weken moet ik mijn zwangerschapsshoot boeken?

Wil je zeker zijn van een plekje in de agenda van je favo fotograaf? Wees er dan op tijd bij. 4-6 weken van te voren geeft genoeg speling om de afspraak te plannen.

Ben je rond de 30 weken zwanger in de lente of zomer? Dan kan je ook voor een golden hour fotoshoot kiezen. Rond zonsondergang is het licht buiten echt prachtig voor een fotoshoot.

Wil je nu alvast je zwangerschapsshoot plannen? Klik dan hier.

Welcome to my blog!

I'm Alice

Put a short description here that explains the purpose of your blog and welcomes your readers. You could also link this to your About Page if you want to send people there.

Blog categories

Tips

social media

business

Freebie!

Leave a comment!

7 reacties

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related post

Blog post title

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad

Read more »

Blog post title

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad

Read more »