Leonie fotograaf

Voor de ambitieuze ondernemer

Branding Fotografie

branding fotografie Groningen

Voor een consistente visuele aanwezigheid om de essentie van je merk vast te leggen en je boodschap duidelijk over te brengen. 

branding fotografie

"Elevate Your Image,
Empower Your Brand"

Als gedreven ondernemer begrijp je dat het belangrijk is om regelmatig je merk en jezelf te laten zien aan je publiek, hun vertrouwen te winnen en je persoonlijkheid te laten. .

Maar hier ligt het probleem: telkens wanneer je je sociale media planner opent of plannen maakt voor je volgende productlancering, merk je dat je nog steeds dezelfde 10-15 afbeeldingen gebruikt die je al het afgelopen jaar (of zelfs langer) hebt gebruikt.

Alsof dat nog niet genoeg is, zijn deze foto’s afkomstig van verschillende bronnen, met inconsistent licht en niet bij elkaar passende bewerkingen. Er ontbreekt samenhang, waardoor de visuele aanwezigheid van je merk inconsistent is geworden. Het is een geïmproviseerd geheel, dat bij elkaar gehouden wordt met plakband. Het besef dringt door dat wat vroeger “goed genoeg” was, nu simpelweg niet meer werkt.

"Elke foto vertelt jouw verhaal. Laat mij jouw verhaal vastleggen"

Een greep uit mijn werk

Waarom een branding fotoshoot?

Fotografie is een belangrijk onderdeel van branding omdat het kan helpen om de juiste boodschap en sfeer over te brengen op je doelgroep. Door middel van fotografie kun je laten zien wie je bent als merk en wat je te bieden hebt, maar ook de emotie en persoonlijkheid achter je merk laten zien.

Branding fotoshoot omgeving Groningen

Ja, ik werk door heel Nederland, maar met name in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe. 

Hier hebben we pareltjes van locaties buiten, maar zeker ook een aantal binnen. 

Denk aan de binnenstad van Groningen met de oude straten en prachtige grachten, het natuurgebied de Onlanderij, het Hemelriekje, of een gave daglichtstudio, maar net wat bij jou past. 

branding fotografie Groningen

Dit is voor jou, als jij:

 • Je zat bent van losse, onsamenhangende DIY foto’s en content 
 • Consistentie wil in je content, van je website tot je social media kanalen. 
 • Jij jezelf wil laten zien, als gedreven ambitieuze ondernemer.
 • Zin hebt in een leuke, spontane, gezellige fotoshoot
branding fotografie
branding fotografie

Voorbereiding branding fotoshoot

Een goede voorbereiding is de sleutel tot een succesvolle fotoshoot. Om er voor te zorgen dat jij je op je gemak voelt en het maximale uit je sessie haalt, neem ik vooraf graag de tijd om kennis met je te maken en jouw wensen in kaart te brengen. 

We bespreken de perfecte kledingstijl die bij jou en je bedrijf past. Ook zullen we samen de ideale locatie bepalen, een plek die jouw verhaal versterkt en jouw persoonlijkheid weerspiegelt.

Tijdens onze fotoshoot zal ik je begeleiden en je voorzien van zelfverzekerde poses die je natuurlijke schoonheid naar voren brengen. Geen zorgen als je je onzeker voelt voor de camera, ik zorg ervoor dat je je op je gemak voelt en je ware zelf kunt zijn.

Investering

De kosten voor een branding fotoshoot 

Basis

250
 • +/- 20 beelden
 • Bewerkt in hoge resolutie
 • 2-3 outfit wissels
 • Kennismaking vooraf

Uitgebreid

350
 • +/- 40 beelden
 • Bewerkt in hoge resolutie
 • 4-5 outfit wissels
 • Kennismaking vooraf

Ik heb o.a. gewerkt met:

deze mega leuke ondernemers: